OLIMPINIS MĖNUO UŽUPIO PAGRINDINĖJE MOKYKLOJE

Spalio mėnesį Ukmergės Užupio pagrindinės mokyklos 1a, 4a ir 4b klasių mokiniai dalyvavo Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos, Sveikatos apsaugos ministerijos ir Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) inicijuotame projekte „Olimpinis mėnuo 2022“. 

Projekto metu kiekvieną savaitę mokiniai susipažino su skirtingomis Olimpinio mėnesio temomis – fizinis aktyvumas, sveika mityba, bendradarbiavimas ir emocinė sveikata. Mokiniai turėjo galimybę virtualiai susitikti su Lietuvos olimpiečiais – Diana Zigainova, Ieva Sarapinaite, Laura Juškaite, Mantu Strolia, Tadu Tamašausku ir Henriku Žustautu. Įvairių veiklų metu mokėsi bendradarbiauti, pažinti emocijas, jas išreikšti ir reguliuoti. Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Audra Bertašienė mokiniams vedė pamokas apie krūvių poveikį stuburui, mokiniai svėrė savo kuprines, tikrino, ar jų svoris atitinka rekomendacijas. Taip pat  organizavo aktyvias veiklas: žaidimą su interaktyviom lėkštėm, pamokas su futbolo treneriu, žaidimą „Klausyk, Stebėk, Daryk“.

Nors projektas ir pasibaigė, veiklos ir toliau sėkmingai taikomos ugdymo procese.

Pasidalinti:
Neįgaliesiems

Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimo taisyklėmis. Daugiau informacijos

SLAPUKŲ NAUDOJIMO TAISYKLĖS

Jums besilankant mūsų interneto svetainėje, norime pateikti tokį turinį ir funkcijas, kurios būtų pritaikytos būtent Jūsų poreikiams. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį tam tikros interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime savo svetaines tobulinti, padaryti jas patogesnes Jūsų naudojimui.


1. PHPSESSID Naudojamas atskirti unikalius vartotojus ir jų sesijas. Kol įjungta naršyklė
2. euCookie Naudojamas išsaugoti slapukų sutikimo sąlygoms. 30 dienų

Mūsų svetainėje naudojamuose slapukuose nėra jokių asmeninių Jūsų duomenų ir jie nėra naudojami atpažinimo tikslais. Tačiau, jei norite apriboti slapukus arba juos ištrinti, tai galite padaryti interneto naršyklės nustatymuose.

Uždaryti