DIENA BE AUTOMOBILIO PAMINĖTA L/D „EGLUTĖ”

Rugsėjo 16–22 d. minima Europos judrioji savaitė, kurios metu siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į neigiamą transporto įtaką aplinkai ir žmonių sveikatai, skatinama prisidėti prie švarios aplinkos išsaugojimo. Visą savaitę darželyje „Eglutė“ vyko įvairios sportinės veiklos, o rugsėjo 22 d. organizavome renginį – “Diena be automobilio“. Šią dieną raginama mieste išsiversti be automobilio ir ieškoti kitokių susisiekimo priemonių – eiti pėsčiomis, važiuoti dviračiais, paspirtukais. Renginį pradėjome nuotaikinga mankšta su mokytoja Vaida. Smagiai pasimankštinę ir gerai nusiteikę visi akcijos dalyviai išsiruošė į pasivažinėjimo žygį po darželio teritoriją. Nebuvo nei laimėjusių, nei pralaimėjusių. Visų vienas tikslas – kuo daugiau ir saugiau judėti.

Į šventę atvyko svečias gamtosauginių mokyklų koordinatorius Renaldas Rimavičius, kuris atvežė dovaną – žaliąją vėliavą ir sertifikatą .Šia vėliava apdovanojamos švietimo įstaigos sėkmingai dirbančios gamtosauginių mokyklų programoje. Mūsų darželis laimi žaliąją vėliavą jau penktus metus.

 

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Dalia Butiškienė

Pasidalinti:
Neįgaliesiems

Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimo taisyklėmis. Daugiau informacijos

SLAPUKŲ NAUDOJIMO TAISYKLĖS

Jums besilankant mūsų interneto svetainėje, norime pateikti tokį turinį ir funkcijas, kurios būtų pritaikytos būtent Jūsų poreikiams. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį tam tikros interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime savo svetaines tobulinti, padaryti jas patogesnes Jūsų naudojimui.


1. PHPSESSID Naudojamas atskirti unikalius vartotojus ir jų sesijas. Kol įjungta naršyklė
2. euCookie Naudojamas išsaugoti slapukų sutikimo sąlygoms. 30 dienų

Mūsų svetainėje naudojamuose slapukuose nėra jokių asmeninių Jūsų duomenų ir jie nėra naudojami atpažinimo tikslais. Tačiau, jei norite apriboti slapukus arba juos ištrinti, tai galite padaryti interneto naršyklės nustatymuose.

Uždaryti