Stovykla „Laisvalaikį mokausi leisti turiningai“

2019 metų spalio 28 – 31 dienomis Rečionyse vyko 5 – 8 klasių moksleivių, kuriems sunkiau sekasi integruotis bendrajame ugdymo procese, stovykla, kurią organizavo Ukmergės rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuras ir Ukmergės jaunimo laisvalaikio centras. Stovyklos „Laisvalaikį mokausi leisti turiningai“ pagrindinis tikslas – ugdyti vaikų socialinius įgūdžius, mokyti leisti  laisvą nuo pamokų laiką aktyviai, sveikai, kūrybingai ir tolerantiškai. Stovykloje netrūko juoko, džiaugsmo, kiekviena diena buvo kupina naujų potyrių ir veiklų.

Stovyklautojams įdomias paskaitas skaitė Ukmergės PK bendruomenės pareigūnė Daiva Novikienė, galimybę išbandyti fizines jėgas suteikė Ukmergės ugniagesiai gelbėtojai. Vienas iš vadovų Tadas Petrikas ne tik vedėsi vaikus į patyriminį žygį Ukmergės rajono miškais, bet ir atskleidė jiems  išgyvenimo gamtoje  paslaptis. Tai buvo puiki galimybė praleisti laiką aktyviai ir išbandyti savo fizinį pajėgumą. Vakarais jaunimas žiūrėdavo įvairius filmus, kurie vėliau būdavo aptariami su vadove Rugile Smoliakaite. O kur dar įvairūs ir nuotaikingi žaidimai su stovyklos vadovu Georgijumi Smoliaku.

Kiekvieną vakarą su stovyklautojais buvo aptariami dienos įspūdžiai, vyko refleksijos. Būdami kartu moksleiviai ne tik patyrė daug teigiamų emocijų, bet ir mokėsi draugiškumo, tolerancijos bei partnerystės.

Ukmergės r. savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro informacija

Pasidalinti:
Neįgaliesiems

Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimo taisyklėmis. Daugiau informacijos

SLAPUKŲ NAUDOJIMO TAISYKLĖS

Jums besilankant mūsų interneto svetainėje, norime pateikti tokį turinį ir funkcijas, kurios būtų pritaikytos būtent Jūsų poreikiams. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį tam tikros interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime savo svetaines tobulinti, padaryti jas patogesnes Jūsų naudojimui.


1. PHPSESSID Naudojamas atskirti unikalius vartotojus ir jų sesijas. Kol įjungta naršyklė
2. euCookie Naudojamas išsaugoti slapukų sutikimo sąlygoms. 30 dienų

Mūsų svetainėje naudojamuose slapukuose nėra jokių asmeninių Jūsų duomenų ir jie nėra naudojami atpažinimo tikslais. Tačiau, jei norite apriboti slapukus arba juos ištrinti, tai galite padaryti interneto naršyklės nustatymuose.

Uždaryti