Pirtis jau laukia lankytojų

Capture11

Po mėnesio pertraukos lankytojų vėl laukia miesto pirtis (Klaipėdos g. 5, Ukmergė).

Pirties darbo laikas yra nuo 12 iki 20 val. Trečiadieniais ir penktadieniais ją lankyti gali moterys, ketvirtadieniais ir šeštadieniais – vyrai.

Pirtis yra viena iš sveikos gyvensenos priemonių, padedanti atsipalaiduoti, atsikratyti įtampos ir teikianti kūnui, sielai naudą ir malonumą. Pirtyje viskas daroma palengva, neskubant, todėl galime sau leisti prabangą mėgautis net kelias valandas trunkančiu kūno malonumu. Po geros pirties jaučiamės lengvesni, švaresni, o gal net ir geresni.

Pirtyje vykstantys procesai (kaitinimasis ir atsivėsinimas) veikia visas organizmo sistemas. Priplūstantis kraujas ir aukšta temperatūra teigiamai veikia pavargusius raumenis ir suaktyvina gijimo procesus, veikia kaip peršalimo ligų profilaktika. Drauge su prakaitu pasišalina daug organizmą nuodijančių šlakų. Dėl karščio visiškai pasikeičia įprasta kraujotaka, vidaus organai tam tikra prasme pailsi.

Pirties poveikis yra ne tik fizinis, bet psichologinis, atpalaiduojantis. Čia žmonės visomis prasmėmis nusimeta viską, su kuo atėjo. „Pirtyje visi lygūs“, skelbia vienas iš pirties principų. Pirminė pirties paskirtis buvo tiesiog sušilti, nusiprausti, o dabar daugeliui žmonių ji yra antistresinė, atpalaiduojanti procedūra. Pirtis veikia ne tik nuotaiką ir darbingumą, joje ne vien nuostabiai pailsima, ji gali padėti išvengti ar atsikratyti įvairių nervinės kilmės negalavimų.

Žmogui naudingos kontrastinės procedūros. Staigus atvėsimas gerai veikia nervus ir šalina įtampos padarinius, grūdina širdies ir kraujagyslių sistemą, didina natūralų organizmo atsparumą.

Pirtis yra kaip pagalbinė svorio mažinimo priemonė. Kaitinantis paspartėja medžiagų apykaita. O juk tai ir yra viena iš sėkmingo svorio metimo sąlygų.

Kviečiame  ateiti į miesto pirtį!

Pasidalinti:
Neįgaliesiems

Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimo taisyklėmis. Daugiau informacijos

SLAPUKŲ NAUDOJIMO TAISYKLĖS

Jums besilankant mūsų interneto svetainėje, norime pateikti tokį turinį ir funkcijas, kurios būtų pritaikytos būtent Jūsų poreikiams. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį tam tikros interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime savo svetaines tobulinti, padaryti jas patogesnes Jūsų naudojimui.


1. PHPSESSID Naudojamas atskirti unikalius vartotojus ir jų sesijas. Kol įjungta naršyklė
2. euCookie Naudojamas išsaugoti slapukų sutikimo sąlygoms. 30 dienų

Mūsų svetainėje naudojamuose slapukuose nėra jokių asmeninių Jūsų duomenų ir jie nėra naudojami atpažinimo tikslais. Tačiau, jei norite apriboti slapukus arba juos ištrinti, tai galite padaryti interneto naršyklės nustatymuose.

Uždaryti