Siausim, dūksim, pramogausim!

Augustas Cetauskas/sportoakimirka.lt

Augustas Cetauskas/sportoakimirka.lt

Ukmergės rajono visuomenės sveikatos biuras miesto gimtadienį ukmergiškius kviečia švęsti sportiškai nusiteikus, patiems aktyviai dalyvaujant renginuose.

Penktadienį, gegužės 26 dieną, ukmergiškiai ir miesto svečiai kviečiami kartu išrinkti Svajonių galiūną. Varžybos vyks  Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos stadione, jų pradžia 15 val. 30 min. Varžybų organizatorius, Lietuvos policijos mokyklos instruktorius Nerijus Butėnas žada, jog  renginys bus įdomus tiek savo jėgas išbandyti nusprendusiems sportininkams, tiek žiūrovams.

Šeštadienio rytą pabusti padės mankšta. 8 val. 30 min. miestiečiai kviečiami rinktis ant pėsčiųjų tako, šalia pagrindinio tilto. Anot organizatorių, tai bus energijos užtaisas visai dienai!

Na, o energijos reikės, mat iki pat vėlumos vyks įvairūs renginiai, bus siūloma įdomių promogų. Viena iš jų – netradicinės pripučiamos pramogos. Senamiesčio pagrindinės mokyklos stadione  įsikurs „Emovents“  miestelis – aktyvių linksmybių zona vaikams ir suaugusiems. Jame vaikų ir suaugusių lauks net 8 pripučiamos  pramogos. Už simbolinę kainą įsigiję visos dienos bilietą maži ir dideli galės žaisti Burbulų futbolą, vartyti gigantišką pripučiamą Kubą, siausti Pagalvių mūšyje, šuoliuoti per milžiniškus burbulus Burbuliatoriuje, dūkti su Švytuokle, kopti į didįjį Švyturį arba Vaikų bokštą bei lenktyniauti azartiškose Safari lenktynėse.

Didžioji dalis už bilietus surinktų lėšų bus skirta Ukmergėje vyksiančios vaikų stovyklos pramogoms ir smagesniam poilsiui.  Ukmergės r. visuomenės sveikatos biuro specialistė Svetlana Markevičienė  sako, kad siekiama skatinti įvairaus amžiaus žmonių aktyvumą, suteikti jiems gerų emocijų bei galimybę išbandyti įdomias ir originalias veiklas. Tai bus  ideali pramoga šeimoms ir draugų kompanijoms.  Bus galima siausti, dūkti, šokinėti ar mesti iššūkį kitiems – pasigalynėti bei palenktyniauti.

daugiaunuotrauku

8. Safari lenktynes

3. Pagalviu musis

 

Pasidalinti:
Neįgaliesiems

Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimo taisyklėmis. Daugiau informacijos

SLAPUKŲ NAUDOJIMO TAISYKLĖS

Jums besilankant mūsų interneto svetainėje, norime pateikti tokį turinį ir funkcijas, kurios būtų pritaikytos būtent Jūsų poreikiams. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį tam tikros interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime savo svetaines tobulinti, padaryti jas patogesnes Jūsų naudojimui.


1. PHPSESSID Naudojamas atskirti unikalius vartotojus ir jų sesijas. Kol įjungta naršyklė
2. euCookie Naudojamas išsaugoti slapukų sutikimo sąlygoms. 30 dienų

Mūsų svetainėje naudojamuose slapukuose nėra jokių asmeninių Jūsų duomenų ir jie nėra naudojami atpažinimo tikslais. Tačiau, jei norite apriboti slapukus arba juos ištrinti, tai galite padaryti interneto naršyklės nustatymuose.

Uždaryti