Moksleivių nuotraukų konkursas „Sveika šeima”

Konkursas Sveika šeima.b1f7c81e209b2d3c0c500321a43c64172764

 

Nuo vasario 15 dienos visoje Lietuvoje prasidėjo ligonių kasų organizuojamas moksleivių nuotraukų konkursas „Sveika šeima“. Vilniaus teritorinė ligonių kasa kviečia visus Vilniaus ir Alytaus apskričių progimnazijų, pagrindinių, vidurinių mokyklų ir gimnazijų moksleivius, išskyrus pradinukus, taip pat profesinio rengimo mokyklų mokinius dalyvauti ir fotografuoti. Konkursas vyks iki kovo 31 dienos.

 

Konkurso tema – šeimos gydytojo rūpestis visų šeimos narių sveikata, tad ir nuotraukos turėtų atspindėti tai, kaip moksleiviai mato šio svarbiausio šeimai gydytojo vaidmenį saugant šeimos sveikatą.

 

„Kviečiame visus Vilniaus, Alytaus, Druskininkų, Elektrėnų, Lazdijų, Šalčininkų, Širvintų, Švenčionių, Trakų, Ukmergės ir Varėnos savivaldybėse gyvenančius moksleivius fotografuoti ir dalyvauti konkurse „Sveika šeima“. Tikimės, kad šis konkursas ne tik didins moksleivių supratimą apie sveiką šeimą, bet ir paskatins jų šeimos narius labiau domėtis savo sveikata ir svarbiausio visiems šeimos nariams mediko – šeimos gydytojo teikiamomis paslaugomis. Mieli mokytojai ir tėveliai, nelikite nuošalyje ir paraginkite jaunimą dalyvauti konkurse“, – kviečia Vilniaus teritorinės ligonių kasos direktoriaus pavaduotoja Dalia Šimelienė.

 

Konkurso temą „Sveika šeima“ atitinkančias skaitmenines nuotraukas reikia pateikti internetu www.vlk.lt/nuotraukukonkursas2017, užpildžius trumpą konkurso dalyvio anketą ir suteikus nuotraukai pavadinimą. Nuotraukos negali viršyti 5MB dydžio ir turi būti jpg arba jpeg formato. Svarbu įsidėmėti, kad vienas moksleivis gali atsiųsti tik vieną nuotrauką.

 

Nuotraukas vertins sudaryta komisija, kuri iš kiekvienos konkurse dalyvaujančios savivaldybės išrinks po 1 nugalėtoją ir 1 visos Vilniaus teritorinės ligonių kasos veiklos zonos prizininką. Konkurso nugalėtojai ir prizininkas bus apdovanojami specialiais ligonių kasų prizais.

 

Moksleivių nuotraukų konkursas „Sveika šeima“ yra skirtas Tarptautinei šeimos dienai paminėti. Ši diena minima gegužės 15-ąją, tad gražiausių darbų autoriai bus apdovanojami šventės išvakarėse – antrą gegužės savaitę.

 

Šiuo Valstybinės ligonių kasos prie Sveikatos apsaugos ministerijos ir visų teritorinių ligonių kasų organizuojamu konkursu siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į šeimos gydytojo institucijos svarbą. Jaunųjų fotografų darbai sveikiems ir sergantiesiems primins, koks svarbus ir reikalingas kiekvienos šeimos sveikatai yra šeimos gydytojas – pirmasis pagalbininkas ir patarėjas.

 

Nuotraukų konkurso taisyklės skelbiamos Vilniaus teritorinės ligonių kasos interneto svetainėje http://www.vilniaustlk.lt/index.php?id=2757

 

KVIEČIAME DALYVAUTI!

Kontaktai konkurso dalyviams iš Vilniaus ir Alytaus apskričių – moksleiviams, jų tėveliams ir mokytojams:

Eglė Bugailiškienė, tel. (8 5)  210 0056, el. p. Egle.Bugailiskiene@vlk.lt

Vilniaus teritorinės ligonių kasos informacija

Pasidalinti:
Neįgaliesiems

Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimo taisyklėmis. Daugiau informacijos

SLAPUKŲ NAUDOJIMO TAISYKLĖS

Jums besilankant mūsų interneto svetainėje, norime pateikti tokį turinį ir funkcijas, kurios būtų pritaikytos būtent Jūsų poreikiams. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį tam tikros interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime savo svetaines tobulinti, padaryti jas patogesnes Jūsų naudojimui.


1. PHPSESSID Naudojamas atskirti unikalius vartotojus ir jų sesijas. Kol įjungta naršyklė
2. euCookie Naudojamas išsaugoti slapukų sutikimo sąlygoms. 30 dienų

Mūsų svetainėje naudojamuose slapukuose nėra jokių asmeninių Jūsų duomenų ir jie nėra naudojami atpažinimo tikslais. Tačiau, jei norite apriboti slapukus arba juos ištrinti, tai galite padaryti interneto naršyklės nustatymuose.

Uždaryti